EEN DUURZAME EN EVENWICHTIGE ORGANISATIE CREËREN?

AANGENAAM. WIJ ZIJN NEW HUMAN MANAGEMENT.

Wat wij doen?

Wij maken mensen en organisaties bewust van terugkerende patronen. Wij assisteren bij het duurzaam inzetten van veranderingen die de hele organisatie, een afdeling, team of individu betreffen. Wij gebruiken hiervoor een unieke bewezen aanpak op het snijvlak van bedrijfskunde en dieptepsychologie.

Het onbewuste (de zogenaamde “90% van de ijsberg onder water”) maken wij ook inzichtelijk en bespreekbaar. Pragmatisch, laagdrempelig, bewezen, onderbouwd, veilig en praktisch. Dit doen we door interventies op het gebied van onderscheidende assessments, coaching, training, opleiding en organisatieontwikkeling. 

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Inzichtelijke assessments 

Onze unieke assessments, waaronder CADT®, NCA ®, NCAI® en RAPP®, bieden diepgaand inzicht in de natuurlijke talenten en potentie van individuen en organisaties. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methoden brengen we verborgen potentieel aan het licht. 

Deskundige Training & Coaching

Onze ervaren trainers en geaccrediteerde coaches bieden praktische begeleiding en training die gericht is op tastbare resultaten. Wij geloven dat leren het meest effectief is wanneer het direct kan worden toegepast in de dagelijkse praktijk.

 

Wereldwijde Erkenning

Als trotse wereldwijde licentiehouder van CADT® en NCA® hebben we een internationaal netwerk van professionals opgebouwd die onze methodologie toepassen voor verandering en groei!

 

Durf te veranderen, durf te leiden

Bij New Human Management moedigen we organisaties aan om de status quo uit te dagen en nieuwe dimensies van leiderschap te verkennen. Of het nu gaat om het aanpakken van onrust, het navigeren door verandering of het ontwikkelen van veerkrachtige team, wij zijn er om jou en jouw organisatie te begeleiden. Samen onthullen we de kracht van authentiek leiderschap en creëren we duurzame verandering die diep geworteld is in de essentie van jouw organisatie.

Ontdek nu de toekomst van leiderschap