Coaching is een krachtig instrument voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Bij New Human Management  richten we ons op het creëren van een diep begrip van wie je bent, wat je drijft, hoe je effectiever kunt zijn als individu en binnen de organisatie. Onze aanpak draait om zelfkennis, natuurlijk leiderschap en het vermogen om zelf weloverwogen en duurzame keuzes te maken die resulteren in zowel succes als zingeving. 

Zelfkennis als Fundament
Het begint allemaal met zelfkennis. Tijdens onze coaching helpen onze specialisten je bewust te worden van de patronen die je gedrag sturen, zowel bewust als onbewust. Deze zelfkennis vergroot niet alleen het begrip van jezelf, maar ook het zelfvertrouwen en natuurlijk leiderschap. Het stelt je in staat om bewuste keuzes te maken die in lijn zijn met je diepste waarden en doelen.

Ontdekken van het Onbewuste
Een essentieel onderdeel van onze coaching is het verkennen en benutten van de onbewuste mogelijkheden. Veel van ons gedrag wordt gestuurd door onbewuste krachten en overtuigingen. Door deze dieperliggende aspecten van jezelf te begrijpen en te exploreren, kun je effectiever gedrag ontwikkelen dat authentiek is en in lijn is met wie je werkelijk bent. Dit opent de deur naar creativiteit en maakt je gedrag congruent met je ware zelf, wat energie geeft en je authentiek maakt.

Duurzaam succes
Het ontdekken van je ware zelf en het benutten van je talenten is de sleutel tot duurzaam succes. Door je natuurlijke voorkeuren, ontwikkelingsmogelijkheden en competenties te begrijpen, kun je jezelf richten op activiteiten die je energie geven en waarin je excelleert. Dit stelt je in staat om beter aan te sluiten bij je omgeving en om relaties op te bouwen die gebaseerd zijn op diepe verbinding en effectieve communicatie. Samenwerken wordt niet alleen efficiënter, maar ook leuker.

Waar liggen jouw competenties?
In onze coachingstrajecten maken we gebruik van effectieve instrumenten om snel inzicht te krijgen in de natuurlijke voorkeuren en ontwikkelingsmogelijkheden van onze cliënten. We onthullen ook welke competenties en gedragingen het beste passen bij hun persoonlijkheid en welke juist energie kunnen kosten. Dit biedt een helder beeld van onbewuste patronen, talenten, valkuilen, ontwikkelingsmogelijkheden en kerncompetenties.

Hoe gaat de coaching in z’n werk?
Onze coaching is gestructureerd rond verschillende fasen:

1. Bewustwording
Het begint met het bewust worden van je huidige situatie, je gedrag (patronen) en je doelen.

2. Acceptatie
Het accepteren van wie je bent en waar je staat is essentieel voor groei.

3. Transformatie
Dit is het moment waarop je begint te veranderen en nieuwe manieren van denken en handelen ontwikkelt.

4. Integratie
Het toepassen van wat je hebt geleerd in de praktijk en ervaren groei op lange termijn.

Daarnaast staan we stil bij persoonlijke ontwikkelingsthema’s, patronen en obstakels die verdere ontwikkeling kunnen belemmeren. Onze gesprekken zijn ontworpen om inzicht en bewustzijn van deze obstakels te vergroten en ze waar mogelijk te verwijderen, zodat je vrijer en met meer vertrouwen je pad naar succes kunt bewandelen.

Bij onze coaching draait het om empowerment, groei en het creëren van een leven en carrière die in lijn zijn met wie je werkelijk bent. Samen werken we aan het vergroten van zelfkennis, het ontdekken van onbewuste mogelijkheden en het maken van weloverwogen, duurzame keuzes die leiden tot vervulling en succes.

Interesse in een coachingtraject of andere vragen? Neem contact met ons op.