VERANDERINGEN DUURZAAM VORMGEVEN?

AANGENAAM. WIJ ZIJN NEW HUMAN MANAGEMENT.

Wat wij doen?

Wij maken mensen en organisaties bewust van terugkerende patronen. Wij assisteren bij het duurzaam inzetten van veranderingen die de hele organisatie, een afdeling, team of individu betreffen. Wij gebruiken hiervoor een unieke bewezen aanpak op het snijvlak van bedrijfskunde en dieptepsychologie.
Het onbewuste (de zogenaamde “90% van de ijsberg die onder water is”) maken wij ook inzichtelijk én bespreekbaar. Pragmatisch, laagdrempelig, bewezen, onderbouwd, veilig en praktisch. Dit doen we door interventies op het gebied van onderscheidende assessments, coaching, training, opleiding en organisatieontwikkeling.

Coaching

In onze coaching brengen wij mens en organisatie in contact met wat hen werkelijk drijft en helpen hen bewust te worden van patronen. Dit vergroot zelfkennis, natuurlijk leiderschap en zelfvertrouwen om duurzame keuzes te maken. Hiermee helpen we resultaat en zingeving op elkaar af te stemmen.

Organisatie ontwikkeling

Organisatie ontwikkeling vraagt vrijwel altijd om gedrachtsveandering zo is onze ervaring. Wij ontwikkelen organisaties door inhoud en betekenis te verbinden en te integreren met denken en voelen. Wij zijn van mening dat deze uitdaging één van de belangrijkste veranderkundige thema’s vormt voor organisaties in deze tijd. Onze interventies zijn gericht op de rol van emoties en de onderstroom bij organisatieverandering. Wij zorgen voor een duurzame verandering die breed gedragen wordt door hetgeen dat normaliter onderhuids gebeurt bespreekbaar te maken.