Enchanté de vous rencontrer. Nous sommes New Human Management

Onrust in de organisatie of markt?

Reorganisatie of interne veranderingen op stapel?

Moeizame samenwerking in teams of tussen landen?

Onprettige werksfeer of onrust?

Op zoek naar toekomstbestendig leiderschap of een passende manager?

Tegenvallende resultaten?

Hoog ziekteverzuim?

AANGENAAM. WIJ ZIJN NEW HUMAN MANAGEMENT

Wat wij doen

Wij assisteren bij het duurzaam inzetten van veranderingen of ontwikkelingen die de hele organisatie, een afdeling, team of individu betreffen. Wij gebruiken hiervoor een unieke bewezen aanpak op het snijvlak van bedrijfskunde en dieptepsychologie. Naast aandacht voor de gangbare bedrijfskundige thema’s (zoals strategie, structuur, financiële organisatie en leiderschap) hebben we ook veel aandacht voor de organisatienatuur en de persoonlijke ontwikkeling van mensen en teams. Wij helpen bij het doorvoeren van ontwikkelingen en verbeteringen met een duurzaam resultaat.

(H)erken de organisatiecultuur en -natuur

Een organisatie is meer dan een geschreven missie en visie, een strategie, een optelsom van competenties en functies (de organisatiecultuur). Iedere stakeholder, ieder team en iedere belangengroep heeft eigen drijfveren, bevlogenheid, energie en complexen. Dit niet direct zichtbare aspect noemen wij de organisatienatuur van een organisatie.

Authentiek leiderschap

Meer dan ooit is het belangrijk om op zoek te gaan naar het type leiderschap dat past bij deze tijd en de toekomst. Wij noemen dat ook wel authentiek leiderschap: leiderschap vanuit onze innerlijke kracht gericht op duurzame ontwikkeling van alle stakeholders. Niet ten koste van onze omgeving, maar in dienst van onze omgeving en alle betrokkenen. New Human Management begeleidt organisaties en managers bij het ontwikkelen van authentiek leiderschap.