WORD NHM GEACCREDITEERD PROFESSIONAL

Volg een opleiding bij NHM en leer hoe de methodiek écht, verantwoord en correct toe te passen!

Opleiding CADT® en RAPP® persoonlijkheidsprofiel

6 Oktober 2023 gaan we weer van start met de CADT® en RAPP® persoonlijkheidsprofiel opleiding. Contact ons voor deelname en eventuele beschikbaarheid.

Voor wie?

Je bent werkzaam als coach, analytisch therapeut, analytisch therapeut in opleiding, HR-adviseur, organisatieadviseur, trainer, recruiter, therapeut of psycholoog.

 

Wat maakt CADT ® en RAPP ® zo uniek en interessant?                                           

CADT® (Competence Analysis & DevelopmentTool) en RAPP® (Rump Archetypal Personality Profile) zijn revolutionair psychometrische meetinstrumenten die onbewuste patronen, talenten, valkuilen, ontwikkel mogelijkheden en kerncompetenties op een relatief eenvoudige wijze in kaart brengt. Het CADT® is ontwikkeld voor het bedrijfsleven en het RAPP® is ontwikkeld voor therapeuten.

Met deze unieke instrumenten, de concepten en tools die je je in de opleiding eigen hebt gemaakt, kun je een bijzondere bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties. Ook heb je toegang tot het zakelijk netwerk van New Human Management.

 

Wat gaan we tijdens de opleiding doen?                                                                                             

Je leert werken met het CADT® en het RAPP® instrument. Je wordt tevens geschoold in het coachen vanuit de dieptepsychologie.

 

Unieke kans                                                                                                                       

Tijdens deze opleiding is het mogelijk om zowel voor het CADT® als het RAPP® instrument geaccrediteerd te worden. Later zullen dit twee aparte opleidingen worden. In deze opleiding wordt dit eenmalig integraal aangeboden. Je mag na afloop dus zowel met het CADT® als het RAPP® werken.

 

Modules en opleidingsdagen?                                                                                                          

De opleiding bestaat uit drie modules, waarvan er minimaal twee verplicht zijn te volgen.
N.B. Afgestudeerd analytisch therapeuten en studenten zijn vrijgesteld van module 1. Het gaat dan om module 2 en 3.

Module 1: inleiding in de dieptepsychologie
Data:    6 oktober, 20 oktober, 3 november 2023
Tijd:       van 10 – 17 uur
Lokatie: Landdrostlaan 51 in Apeldoorn

Module 2: werken met CADT® en RAPP®
Data:   17 november, 1 december, 8 december 2023
Tijd:       van 10 – 17 uur
Lokatie: Landdrostlaan 51 in Apeldoorn

Module 3: verdieping in het werken met CADT® en RAPP®
Data:   12 januari, 19 januari, 2 februari 2024
Tijd:       van 10 – 17 uur
Lokatie: Landdrostlaan 51 in Apeldoorn


Het doel per module

Module 1: inleiding in de dieptepsychologie
Doel: de deelnemer heeft basiskennis van belangrijke begrippen en mechanismen in de dieptepsychologie. De deelnemer is bekend met het mensbeeld dat bij deze discipline hoort en kan deze kennis gebruiken in coachingsgesprekken.

Module 2: werken met CADT® en RAPP®
Doel: de deelnemer heeft basiskennis van het CADT® en RAPP® en kan dit toepassen in coachings- en therapeutische gesprekken die ontdekkend en verhelderend zijn.

Bij succesvolle afronding van Module 1 en Module 2 kan de deelnemer als aspirant CADT® en RAPP® specialist worden opgenomen in het New Human Management CADT® register. Dit register bewaakt de kwaliteit door nascholing, intervisie en supervisie. Je krijgt tevens toegang tot de online omgeving waarmee je online de CADT® meting af kunt nemen bij cliënten. 

Module 3: verdieping in het werken met CADT®  en RAPP®                
Doel: de deelnemer heeft specialistische kennis van het CADT® en RAPP® en kan dit toepassen in coachingsgesprekken die ontdekkend, verhelderend en transformerend zijn. De deelnemer kan dit tevens integreren in een professioneel coachingsproces gericht op bewustwording en transformatie.

Bij succesvolle afronding van Module 3 kan de deelnemer als CADT® en RAPP® specialist worden opgenomen in het New Human Management CADT® en RAPP® register en community. En niet onbelangrijk: geaccrediteerden kunnen tevens meedraaien op lopende interessante projecten waar wij, samen met onze klanten, duurzame veranderingen bij mensen en organisaties willen realiseren!


Levert de opleiding een accreditatie op?                                                                                    
     

Het antwoord is simpelweg: ja!
Na de opleiding ben je officieel geaccrediteerd om met het CADT® als het RAPP® te mogen werken. Je behoort tot het selecte gezelschap dat toegang krijgt tot een omgeving waarmee je online de CADT®  en RAPP®  meting af kunt nemen bij cliënten. Je wordt tevens opgenomen in het New Human Management CADT® en RAPP® register wat zorgt voor kwaliteit door nascholing, intervisie en supervisie.


Na de opleiding
                                                                                                               

Na de opleiding ben je officieel geaccrediteerd om het CADT® en RAPP® te mogen werken. Je krijgt toegang tot de online omgeving waarmee je online de CADT® en RAPP® meting af kunt nemen bij cliënten. Je wordt tevens opgenomen in het New Human Management CADT® en RAPP® register. Dit register bewaakt de kwaliteit door nascholing, intervisie en supervisie is onderdeel van deze procedure.


Afnemen van rapportages
                                                                                            

Via de online omgeving kun je CADT® en RAPP® meting afnemen. De kosten voor 1 rapportage bedragen 100 euro per rapportage. Het is toegestaan dit voor een eigen (marktconforme) prijs te verkopen aan de eigen klant.


Licentie
                                                                                                                             

Om geaccrediteerd te blijven ben je verplicht een licentie aan te gaan met New Human Management. De deelnemer aan de opleiding tekent een licentiecontract welke separaat toegezonden wordt.


Permanente educatie
                                                                                                    

Om je licentie te behouden ben je verplichten om aan nascholing en permanente educatie te doen. Per jaar moet je 8 punten behalen. Dit betekent 8 uur nascholing. Per uur betaal je 100 euro aan kosten. De nascholing bestaat uit training en supervisie in het werken met CADT® en RAPP®.


Investering
                                                                                                                       

De kosten per module bedragen 2500 euro. De kosten voor de nascholing bedragen 800 euro per jaar. Per afname van een rapport betaal je een inkoopprijs van 100 euro per rapport. Je mag dit voor je eigen (marktconforme) verkoopprijs aanbieden aan je klant.

De investeringskosten zijn dus als volgt:

Module1:
Opleidingskosten 2500 euro (eenmalig)                                                                                             

Module 2:
Opleidingskosten 2500 euro (eenmalig)
Opname als aspirant CADT ® specialist in register
Per rapportage 100 euro

Module 3:
Opleidingskosten 2500 euro (eenmalig) 
Opname als CADT ® en RAPP ® specialist in register
Per rapportage 100 euro
Nascholingskosten per jaar: 800 euro


Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

(alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW)

 

Opleiding CADT® – persoonlijkheidsprofiel voor HR-adviseurs en managers

Wij assisteren bij het duurzaam inzetten van veranderingen of ontwikkelingen die de hele organisatie, team of individu betreffen. Wij gebruiken hiervoor een uniek bewezen aanpak op het snijvlak van bedrijdskunde en dieptepsychologie. 

Voor wie?

Je bent werkzaam als HR-adviseur of HR-manager en wilt graag werken met het unieke CADT® (Competence Analysis & Development Tool).
Als HR-adviseur of HR-manager sta je voor de uitdaging het beste uit mensen te halen, hen te laten groeien en ontwikkelen. De juiste mensen boeien en binden is een uitdaging in deze markt én tijd waarin het moeilijk is om mensen te vinden en te behouden. Het is een uitdaging om de juiste mensen te vinden, binden en te behouden. Het is belangrijker dan ooit om snel inzicht te krijgen in de talenten, kwaliteiten drijfveren en mogelijkheden van medewerkers.

 

Wat maakt CADT ® zo uniek en interessant voor jou als HR-specialist?                                           

CADT® (Competence Analysis & Development Tool) is een revolutionair psychometrisch meetinstrument die onbewuste patronen, talenten, valkuilen, ontwikkelmogelijkheden en kerncompetenties op een eenvoudige wijze in kaart brengt. Met dit unieke instrument kun je een bijzondere bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van je mensen

in je organisatie. Daar waar andere testen worden gemeten op bewuste patronen wordt, CADT® vanuit een ander, niet te sturen/manipuleren, deel van de hersenen gedaan.
Dit geeft een verbluffend en verrassend resultaat.

 

Wat gaan we tijdens de opleiding doen?                                                                                             

Je leert werken met het CADT® instrument. Je wordt tevens geschoold in het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling vanuit de dieptepsychologie.
Start en opleidingsdagen? De opleiding bestaat 3 modules van 2 dagen; totaal 6 dagen van 10 – 17 uur in Apeldoorn.

Module 1 – Inleiding in de dieptepsychologie

In module 1 leer je de basiskennis van belangrijke begrippen en mechanismen in de dieptepsychologie. Je wordt bekend gemaakt met het mensbeeld dat bij deze discipline hoort, en leert deze toe te passen in gesprekken met medewerkers en hen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling

Module 2 – Werken met CADT®

Tijdens de tweede module leer je de basiskennis van CADT® en leert dit toe te passen in ontdekkende en verhelderende gesprekken.

Module 3 – Verdieping in het werken met CADT®

In de laatste module word jij de CADT® specialist. Je kan CADT® toepassen in gesprekken die ontdekkend, verhelderend en transformerend zijn. Tevens kan je na het afronden van deze module CADT® integreren in een professioneel ontwikkelingsproces gericht op bewustwording en transformatie.

Bij succesvolle afronding van Module 3 kan de deelnemer als CADT® HR-specialist worden opgenomen in het New Human Management HR-specialist CADT® register.

 

Na de opleiding                                                                                                                       

Na de opleiding en inschrijving in het register ben je officieel geaccrediteerd om het CADT® te mogen werken. Je krijgt toegang tot de online omgeving waarmee je online de CADT® meting af kunt nemen bij medewerkers. Je wordt tevens opgenomen in het New Human Management HR-specialist CADT® register, wat zorgt voor kwaliteit door nascholing, intervisie en supervisie. Dit register bewaakt de kwaliteit door nascholing, intervisie en supervisie is onderdeel van deze procedure.

Afnemen van rapportages

Via de online omgeving kun je CADT® meting afnemen. De kosten per rapportage bedragen 100 euro.

Licentie                                                                                                                              

Om CADT® te mogen toepassen in organisaties dienen zowel de deelnemer als de organisatie een licentie te hebben van New Human Management.
De deelnemer volgt de opleiding en wordt bij afronden geaccrediteerd. Vervolgens worden zowel de CADT®-opgeleide als de organisatie ingeschreven in het register van New Human Management.

NB: Wanneer de organisatie géén licentie heeft afgesloten, mag de opgeleide deelnemer geen CADT® binnen de organisatie afnemen.

Permanente educatie                                                                                                     

Om als deelnemer de licentie te behouden ben je verplichten om aan nascholing en permanente educatie te doen. Per jaar moet je 8 punten behalen. Dit betekent 8 uur nascholing. Per uur betaal je 100 euro aan kosten. De nascholing bestaat uit training en supervisie in het werken met CADT® 


Investering
                                                                                                                       

De kosten per module bedragen 2000 euro. De kosten voor de nascholing bedragen 800 euro per jaar. Per afname van een rapport betaal je een inkoopprijs van
100 euro per rapport.

De investeringskosten zijn dus als volgt:

Module 1 – Inleiding in de dieptepsychologie

Opleidingskosten 2500 euro (eenmalig)                                                                                             

2000 euro eenmalig

Module 2 – Werken met CADT®

  • Opname als aspirant CADT® HR-specialist in register
  • 2000 euro eenmalig

Module 3 – Verdieping in het werken met CADT®

  • Opname als CADT ® HR-specialist in register
  • 2000 euro eenmalig
  • Nascholingskosten per jaar: 800 euro

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

(alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW)

 

Opleiding voor HR professionals, compliance en ethiek of inclusiviteit? 

Of in het verleden een ogenschijnlijk soortgelijke opleiding genoten en op zoek naar de juiste toepassing en bron?

Benieuwd naar andere mogelijkheden qua opleiding, tools of samenwerking? 

Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard bespreken wij dit graag verder.