New Human Management introduceert: De MKB Business Booster! Maar wat houdt deze booster exact in, voor wie is het geschikt en waarom is deze booster geschikt voor jou? We vertellen je er alles over.

New Human Management biedt een breed scala aan diensten op zowel individueel vlak als organisatie breed. Organisaties zijn constant in beweging, niet alleen de grote organisaties, maar ook het MKB. Organisaties zijn voortdurende beweging, zowel positief als negatief. Conflicten, spanningen, ziekteverzuim en een onplezierige werksfeer zijn de belangrijkste uitdagingen. Vaak worden deze problemen verkeerd aangepakt door te focussen op procedures en regels. Echter, 90% van ons gedrag wordt bepaald door ons onbewuste. Bij New Human Management bieden we ondersteuning voor fundamentele verbeteringen en zorgen we er voor dat jij de juiste mensen op de juiste plek hebt zitten. Dit doen we door ondersteuning op verschillende vlakken zoals coaching of het afnemen van assesments.

De MKB Business Booster is uitermate geschikt voor jouw organisatie als jij jouw medewerkers (tussen de 50-100) echt op de juiste plek tot hun recht wil laten komen. Door het onbewuste zichtbaar te maken en zo jouw medewerkers echt te ondersteunen in hun werkzaamheden zal ziekteverzuim lager liggen, verloop kleiner worden en onrust binnen de organisatie sterk verminderen. De ontwikkeling van medewerkers en dus ook van de organisatie wordt gestimuleerd door zichtbaar te maken waar de kracht ligt en hoe deze in te kunnen zetten voor de organisatie. Medewerkers voelen zich gezien en kijken met zelfvertrouwen naar zichzelf, een ieder op zijn plek naar tevredenheid. Een stabiele organisatie waar werkplezier wordt ervaren.