Purpose driven leadership

Creëer een gevoel van richting, afstemming en betrokkenheid

Inhoud van Purpose driven leadership

 • Bezieling en resultaat verbinden
  Ontdek hoe je bezieling naadloos kunt verweven in je managementrol, zonder afbreuk te doen aan doelgerichtheid.
 • Personeel betrekken
  Verken krachtige methoden om het team enthousiast te laten samenwerken aan een gedeelde visie.
 • Authentiek leiderschap
  Ontdek hoe je authentiek zichtbaar wordt en een co-creërende kracht wordt in een groter geheel.
 • Zakelijk en relationeel in balans
  Begrijp hoe je een gezonde balans kunt creëren tussen zakelijke efficiëntie en relationeel welzijn.

Informatie

Data
12,19 & 26 september (Apeldoorn)

5, 12, & 19 november (Apeldoorn)

Aantal PE Punten

Voor deze training zijn PE punten te behalen. Neem contact met ons op voor meer informatie

Deelnemers
maximaal 12

Kosten
€ 2.950 euro p.p. exclusief btw, inclusief materiaalkosten, individueel competentieonderzoek, intake en volledig

verzorgd dagarrangement.
Exclusief (indien gewenst) overnachting en/of aanvullende individuele coaching.

Is deze TRAINING geschikt voor jou?

Purpose driven leadership helpt bij het creëren van een gedeeld gevoel van richting, afstemming en betrokkenheid, en bevordert daarmee betere prestaties, doorzettingsvermogen en saamhorigheid binnen de organisatie.

Waarom het Purpose driven leadership?

Betekenis en impact op de organisatie
In de moderne bedrijfswereld draait het niet alleen om winstmaximalisatie, maar ook om het creëren van betekenis en impact. Purpose-driven leadership helpt organisaties niet alleen om financiële doelen te bereiken, maar ook om een positieve invloed te hebben op hun medewerkers, klanten, en de bredere samenleving. Door te leiden met een duidelijk doel, kunnen leiders een cultuur van betrokkenheid en toewijding bevorderen, wat resulteert in hogere prestaties en een sterkere bedrijfsreputatie.

Verhoogde betrokkenheid en tevredenheid van werknemers
Werknemers die zich verbonden voelen met het doel van hun organisatie zijn doorgaans meer betrokken en tevreden met hun werk. Purpose-driven leiderschap creëert een omgeving waarin medewerkers begrijpen hoe hun dagelijkse werkzaamheden bijdragen aan het grotere geheel. Dit vergroot niet alleen hun motivatie, maar vermindert ook het personeelsverloop, wat leidt tot een stabielere en productievere werkomgeving.

Verbeterde prestatie en volharding
Leiders die een helder en inspirerend doel voor ogen hebben, kunnen hun teams beter mobiliseren en motiveren. Purpose-driven leadership biedt een kompas dat richting geeft, zelfs in tijden van onzekerheid of verandering. Medewerkers zijn eerder geneigd om door te zetten en obstakels te overwinnen wanneer ze werken aan iets dat groter is dan henzelf. Dit resulteert in verbeterde prestaties en een hogere mate van volharding binnen de organisatie.

Sterkere organisatorische verbinding en samenwerking
Een gedeeld doel bevordert een gevoel van verbondenheid en samenwerking binnen teams en afdelingen. Wanneer iedereen in de organisatie werkt aan een gemeenschappelijk doel, worden silo’s doorbroken en wordt samenwerking gestimuleerd. Dit leidt tot efficiëntere processen, innovatievere oplossingen en een algeheel sterker teamgevoel.

Aantrekkingskracht op top talent
In een competitieve arbeidsmarkt is het hebben van een duidelijk en inspirerend doel een krachtige troef om top talent aan te trekken. Potentiële medewerkers, vooral millennials en Generatie Z, zoeken naar werkgevers die niet alleen financieel succesvol zijn, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Purpose-driven leadership maakt uw organisatie aantrekkelijker voor deze waarden-gedreven professionals.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid
Purpose-driven leiderschap ondersteunt initiatieven die verder gaan dan de directe bedrijfsdoelstellingen. Het helpt bij het integreren van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid in de kern van de bedrijfsstrategie. Dit leidt niet alleen tot een beter imago en reputatie, maar ook tot een reële impact op de wereld, wat steeds belangrijker wordt voor consumenten en investeerders.

Langdurige groei en innovatie
Een organisatie die geleid wordt door een duidelijk doel is beter gepositioneerd voor duurzame groei en innovatie. Purpose-driven leadership stimuleert creativiteit en een proactieve houding onder medewerkers, wat resulteert in continue verbetering en aanpassing aan veranderende marktomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de organisatie niet alleen overleeft, maar ook floreert op de lange termijn.


Inhoud van de training 

 • Module 1 | Oriëntatie
  Je krijgt zicht op de historische ontwikkeling van organisaties en hoe die hebben geleid tot huidige uitdagingen en kansen. Vervolgens vertaal je dit naar je eigen organisatie.
 • Module 2 | Reflectie
  Je wordt je bewust van je leiderschap. We onderzoeken in hoeverre je huidige leiderschap past bij wie je echt bent. Zo krijg je zicht op datgene wat ontwikkeld wil worden én op datgene dat leidt tot authentieke natuurlijke kracht.
 • Module 3 | Interventie
  Wat is er leuker dan de opgedane inzichten ook daadwerkelijk te gaan vertalen naar acties in de dagelijkse praktijk! We gaan op zoek naar handvatten waarmee jij de juiste interventies leert maken passend bij jouw natuurlijke leiderschapskracht.


Uitdagingen van vandaag, kansen voor morgen

Hoe combineer je bezieling met resultaat? Hoe betrekt je jouw personeel en draag je bij aan een succesvolle organisatie? Onze training biedt praktische antwoorden op deze vragen, gericht op authentiek leiderschap en het vinden van een gezonde balans tussen zakelijk succes en persoonlijke ontwikkeling.

Onze visie op leiderschap

Wij geloven dat leiderschap en organisatieontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Onze training richt zich op het begrijpen van jezelf als leider, waardoor je effectiever kunt verbinden met anderen. Door het ontdekken van jouw authentieke kracht en het vinden van jouw bestemming, dragen wij bij aan de groei van zowel individuen als organisaties.

Wordt de leider die jij wilt zijn!

Schrijf je vandaag nog in voor Purpose driven leadership en ontdek hoe je een bezielde en succesvolle organisatie kunt leiden, waar werkplezier hand in hand gaat met professionele ontwikkeling.

Waarom New Human Management?

 • Meer dan 40 jaar onderzoek naar organisatiepatronen
  Met meer dan 40 jaar aan onderzoek hebben wij een schat aan kennis opgebouwd over terugkerende patronen in organisaties.
 • Expert in dieptepsychologie
  Onze professionals werken met CADT® (Competence Analysis & Development Tool). Dit betekend dat wij begrijpen hoe dieptepsychologie van invloed is op individueel en collectief gedrag binnen organisaties.
 • Naadloze intergratie in bedrijfskunde
  New Human Management biedt niet alleen kennis, maar ook praktische toepassing, waardoor organisaties hun strategieën kunnen verfijnen en optimaliseren op basis van dieptepsychologie.
 • Gedrags-persoonlijkheidsterugkoppeling voor unieke talentontwikkeling
  Langdrurig onderzoek heeft ons in staat gesteld om nauwkeurig gedrag te koppelen aan persoonlijkheidstypen.

  Informatie

  Data
  12,19 & 26 september (Apeldoorn)

  5, 12, & 19 november (Apeldoorn)

  Aantal PE Punten

  Voor deze training zijn PE punten te behalen. Neem contact met ons op voor meer informatie

  Deelnemers
  maximaal 12

  Kosten
  € 2.950 euro p.p. exclusief btw, inclusief materiaalkosten, individueel competentieonderzoek, intake en volledig

  verzorgd dagarrangement.
  Exclusief (indien gewenst) overnachting en/of aanvullende individuele coaching.