Leiderschapsprogramma voor Notarissen

Waarom?

Veel (kandidaat-) notarissen zijn op zoek naar meer bezieling in hun werk. Elke (kandidaat-)notaris zoekt naar vormen om dit mogelijk te maken. We zien dan ook veel bevlogen leiders die met veel notariële passie en met oog voor de mens willen werken. Tegelijkertijd is er een grote werkdruk en een noodzaak om snel en zo effectief mogelijk tot resultaten te komen. De vraag is hoe deze zakelijke notariële gerichtheid te combineren met aandacht voor het welbevinden van de mens. Een uitdaging die kansen biedt. Om deze kansen te kunnen benutten, hebben wij daarom een Leiderschapsleergang opgezet die specifiek is gericht op het notariaat.

“De uitdaging voor de leider van nu”

Denkt u wel eens

Hoe kan ik bezieling en resultaat met elkaar verbinden? Hoe krijg ik het personeel mee? Hoe kun je zichtbaar zijn vanuit authentieke kracht en tevens co-creërend onderdeel zijn van een groter geheel? Hoe kunnen we complexiteit en uitdagingen gaan zien als een natuurlijk proces? Hoe kunnen we het zakelijke en relationele in een gezonde balans brengen? Hoe draag ik bij aan een bezielde en succesvolle organisatie waarin het leuk en fijn is om te werken en waar succes hand in hand gaat met persoonlijke ontwikkeling? Hoe moet ik werken vanuit mijn functie: wat kan ik doen vanuit mijn bezieling als (kandidaat-)notaris?

Onze visie

Wij geloven dat organisatieontwikkeling onlosmakelijk verbonden is met leiderschapsontwikkeling en het vinden van je bestemming. De leider van nu wordt uitgedaagd om van betekenis te zijn op basis van een balans tussen aandacht voor het zakelijke en voor het persoonlijke. Om dit te realiseren zijn wij er van overtuigd dat het echt loont om jezelf beter te leren kennen als leider. Dit maakt het makkelijker om je vanuit jezelf met de ander te verbinden, waardoor iedereen vanuit passie en plezier zijn of haar werk kan doen. Zo breng je de mensen én je organisatie verder.

 

“Deze leergang is interessant voor een ieder die vanuit een leiderschapsrol een bijdrage levert aan een organisatie”