Opleiding & Training

Opleiding & Training bij New Human Management

Wij maken mensen en organisaties bewust van terugkerende patronen. Wij assisteren bij het duurzaam inzetten van veranderingen die de hele organisatie, een afdeling, team of individu betreffen. Wij gebruiken hiervoor een unieke bewezen aanpak op het snijvlak van bedrijfskunde en dieptepsychologie.
Het onbewuste (de zogenaamde “90% van de ijsberg die onder water is”) maken wij ook inzichtelijk én bespreekbaar. Pragmatisch, laagdrempelig, bewezen, onderbouwd, veilig en praktisch. Dit doen we door interventies op het gebied van onderscheidende assessments, coaching, training, opleiding en organisatieontwikkeling.

Opleiding CADT® en RAPP® persoonlijkheidsprofiel

Je bent werkzaam als coach, analytisch therapeut, analytisch therapeut in opleiding, HR-adviseur, organisatieadviseur, trainer, recruiter, therapeut of psycholoog. En wilt leren om met unieke instrumenten, concepten en tools te werken waarmee je een bijzondere bijdrage kan leveren aan de duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties

Opleiding CADT® Persoonlijkheidsprofiel voor HR-Professionals

Ben je werkzaam als HR-professional en wilt graag werken met CADT®? Haal het beste uit mensen, laat en groeien en ontwikkelen. De juiste mensen boeien en binden is een uitdaging in deze markt én tijd. Het is belangrijker dan ooit om snel inzicht te krijgen in de talenten, kwaliteiten drijfveren en mogelijkheden van medewerkers.

Leiderschaps-programma voor Notarissen

We zien veel bevlogen leiders die met veel notariële passie en met oog voor de mens willen werken. Tegelijkertijd is er een grote werkdruk en een noodzaak om snel en zo effectief mogelijk tot resultaten te komen. De vraag is hoe deze zakelijke notariële gerichtheid te combineren met aandacht voor het welbevinden van de mens. Een uitdaging die kansen biedt.