Opleiding CADT® en RAPP® persoonlijkheidsprofiel

Voor wie?

Je bent werkzaam als coach, analytisch therapeut (in opleiding), HR adviseur, organisatieadviseur, trainer, recruiter, therapeut of psycholoog.

Wat maakt CADT ® en RAPP ® zo uniek en interessant?

CADT® (Competence Analysis & Development Tool) en RAPP® (Rump Archetypal Personality Profile) zijn revolutionair psychometrische meetinstrumenten die onbewuste patronen, talenten, valkuilen, ontwikkel mogelijkheden en kerncompetenties op een relatief eenvoudige wijze in kaart brengen. Het CADT® is ontwikkeld voor het bedrijfsleven en het RAPP® is ontwikkeld voor therapeuten.
Met deze unieke instrumenten, de concepten en tools die je je in de opleiding eigen hebt gemaakt, kun je een bijzondere bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van mensen en organisaties. Ook heb je toegang tot het zakelijk netwerk van New Human Management.

Wat gaan we tijdens de opleiding doen?

Je leert werken met het CADT® en het RAPP® instrument. Je wordt tevens geschoold in het coachen vanuit de dieptepsychologie.

Unieke kans

Tijdens deze opleiding is het mogelijk om zowel voor het CADT® als het RAPP® instrument geaccrediteerd te worden. Later zullen dit twee aparte opleidingen worden. In deze opleiding wordt dit eenmalig integraal aangeboden. Je mag na afloop dus zowel met het CADT® als het RAPP® werken.

Informatie

Data 2024
Donderdag 11 april
Vrijdag 19 april
Vrijdag 3 mei
Vrijdag 31 mei
Donderdag 13 juni
Donderdag 27 juni

Locatie
The Mixer 
Landdrostlaan 51
7327 GM Apeldoorn

De bijeenkomsten duren van 11.00 uur tot 16.00 uur

Lunch is (op eigen kosten) op de locatie verkrijgbaar.  

Inzichtelijke assessments

Onze unieke assessments, waaronder CADT®, NCA ®, NCAI® en RAPP®, bieden diepgaand inzicht in de natuurlijke talenten en potentie van individuen en organisaties. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methoden brengen we verborgen potentieel aan het licht.

Deskundige Training & Coaching

Onze ervaren trainers en geaccrediteerde coaches bieden praktische begeleiding en training die gericht is op tastbare resultaten. Wij geloven dat leren het meest effectief is wanneer het direct kan worden toegepast in de dagelijkse praktijk.
Wereldwijde Erkenning
Als trotse wereldwijde licentiehouder van CADT® en NCA® hebben we een internationaal netwerk van professionals opgebouwd die onze methodologie toepassen voor verandering en groei!

Durf te veranderen, durf te leiden

Bij New Human Management moedigen we organisaties aan om de status quo uit te dagen en nieuwe dimensies van leiderschap te verkennen. Of het nu gaat om het aanpakken van onrust, het navigeren door verandering en/of het ontwikkelen van veerkrachtige team, wij zijn er om jou en jouw organisatie te begeleiden. Samen onthullen we de kracht van authentiek leiderschap en creëren we duurzame verandering die diep geworteld is in de essentie van jouw organisatie. 

 

‘Ontdek nu de toekomst van leiderschap’