Opleiding CADT®Persoonlijkheidsprofiel voor HR-Professionals

Voor wie?

Je bent werkzaam als HR-professional en wilt graag werken met CADT® (Competence Analysis & Development Tool). Als HR-professional sta je voor de uitdaging het beste uit mensen te halen, hen te laten groeien en ontwikkelen. De juiste mensen boeien en binden is een uitdaging in deze markt én tijd. Het is belangrijker dan ooit om snel inzicht te krijgen in de talenten, kwaliteiten drijfveren en mogelijkheden van medewerkers. 

Wat maakt CADT® zo uniek en interessant?

CADT® (Competence Analysis & Development Tool) is een revolutionair psychometrisch meetinstrument die onbewuste patronen, talenten, valkuilen, ontwikkelingsmogelijkheden en kerncompetenties op een eenvoudige wijze in kaart brengt. Met dit unieke instrument kun je een bijzondere bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van mensen in je organisatie. Daar waar andere testen bewuste patronen meten, wordt CADT® vanuit een ander, niet te sturen/ manipuleren, deel van de hersenen gedaan. Dit geeft een verbluffend en verrassend resultaat. 

Wat ga je tijdens de opleiding doen?

Je leert werken met het CADT® instrument. Je wordt tevens geschoold in het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling vanuit de dieptepsychologie.
De opleiding bestaat 3 modules van 2 dagen; totaal 6 dagen van 10 – 17 uur in Apeldoorn.

Module 1 – Inleiding in de dieptepsychologie

In module 1 leer je de basiskennis van belangrijke begrippen en mechanismen in de dieptepsychologie. Je wordt bekend gemaakt met het mensbeeld dat bij deze discipline hoort, en leert deze toe te passen in gesprekken met medewerkers en hen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling.

Module 2 – Werken met CADT®

Tijdens de tweede module leer je de basiskennis van CADT® en leert dit toe te passen in ontdekkende en verhelderende gesprekken.

Module 3 – Verdieping in het werken met CADT®

In de laatste module word jij de CADT® specialist. Je kan CADT® toepassen in gesprekken die ontdekkend, verhelderend en transformerend zijn. Tevens kan je na het afronden van deze module CADT® integreren in een professioneel ontwikkelingsproces gericht op bewustwording en transformatie. Bij succesvolle afronding van de derde module word jij als CADT® HR-Specialist opgenomen in het New Human Management HR-specialisten CADT® register.

Na de opleiding

Na de opleiding en inschrijving in het register ben je officieel geaccrediteerd om met CADT® te mogen werken. Je krijgt toegang tot de online omgeving waarmee je online de CADT® meting af kunt nemen bij medewerkers. Je wordt tevens opgenomen in het New Human Management HR-specialisten CADT® register, wat zorgt voor kwaliteit door nascholing, intervisie en supervisie.

Afnemen van rapportages

Via de online omgeving kun je de CADT® meting afnemen. De kosten per rapportage bedragen € 100,00.

Licentie

Om CADT® te mogen toepassen in organisaties dienen zowel de deelnemer als de organisatie een licentie te hebben van New Human Management.
De deelnemer volgt de opleiding en wordt bij afronden geaccrediteerd. Vervolgens worden zowel de CADT® opgeleide als de organisatie ingeschreven in het register van New Human Management.

NB: Wanneer de organisatie géén licentie heeft afgesloten, mag de opgeleide deelnemer geen CADT® binnen de organisatie afnemen.

Permanente educatie

Om als deelnemer de licentie te behouden ben je verplicht om aan nascholing en permanente educatie te doen. Per jaar moet je 8 punten behalen. Dit betekent 8 uur nascholing. Per uur betaal je 100 euro aan kosten. De nascholing bestaat uit training en supervisie in het werken met CADT®.

 

Investering

De kosten per module bedragen 2000 euro. De kosten voor de nascholing bedragen 800 euro per jaar. Per afname van een rapport betaal je een inkoopprijs van 100 euro per rapport. De investeringskosten zijn dus als volgt:

Module 1 – Inleiding in de dieptepsychologie

€ 2.000,00 eenmalig

Module 2 – Werken met CADT®

Opname als aspirant CADT® HR-specialist in register
€ 2.000,00 eenmalig

Module 3 – Verdieping in het werken met CADT® Opname als CADT ® HR-specialist in register

€ 2.000,00 eenmalig

Nascholingskosten

€ 800,00 per jaar